VacaturesFinancieel-administratief medewerker 12-16 uur m/v


We zijn een snel groeiend en zich sterk ontwikkelend productiebedrijf in consumentenartikelen (www.fotodekbed.nl) zoals onder andere gepersonaliseerde dekbedden, mokken, spandoeken, t-shirts en muismatten. Alles wordt in eigen huis ontworpen, geproduceerd en verstuurd. Daarvoor gebruiken we verschillende print- en druktechnieken. 

Wie zoeken wij?

Een administratieve medewerker ter ondersteuning van de huidige financiële afdeling. De  werkzaamheden zijn als volgt te omschrijven:

·       Inboeken van orders in de boekhouding (Snelstart)

·       Facturatie orders

 

Voor deze functie ben je secuur in je werk en kan je goed in een team werken. In het 4e kwartaal van het jaar ben je bereid extra uren te werken in verband met de drukte voor de feestmaanden. Ervaring met Snelstart is een pré.  

Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving in een bedrijf met korte lijnen dat nieuwe ontwikkelingen doormaakt. Denk je dat jij de persoon bent die ons team kan aanvullen dan kijken we uit naar je motivatiebrief en cv. Je kan ons mailen op  info@foxfactory.nl  Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken op telefoonnummer 033-4550493 en vragen naar Ilona of Monique