Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, leveringen en overeenkomsten zijn van toepassing onze Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Eemland. Een kopie wordt u op aanvraag verstrekt.
Retourzendingen uitsluitend franco en na voorafgaande kennisgeving.

Betalingsvoorwaarden

Alle orders dienen vooraf betaald te worden via Ideal of een ander betaalmogelijkheid aangeboden in onze betaalportal (via Multisafepay).

Klachten

Klachten over geleverde artikelen moeten binnen 8 dagen na ontvangst schriftelijk of via de mail worden ingediend op info@fotodekbed.nl
Fotodekbed is niet aansprakelijk te stellen voor drukfouten op haar producten, welke het gevolg zijn van al dan niet juist of foutief ingegeven en/of geüpload data en of foto’s door de contractant. 

Verzendkosten

Voor het verzenden van de dekbedden maken wij gebruik van PostNL, hiervoor rekenen wij € 4,95
Voor een brievenbuspakket rekenen wij 
€ 3,95

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn netto per stuk, inclusief BTW. Aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend, wij behouden ons het recht voor om zonder verdere kennisgeving over te gaan tot prijsaanpassing, zo hiertoe aanleiding mocht zijn.

Levertijd

Het dekbed wordt binnen 7 dagen gemaakt en geleverd.

Ge-uploade afbeeldingen

Wij behouden ons het recht om bepaalde foto's/afbeeldingen te weigeren als order als de afbeelding pornografische en of schokkende afbeeldingen bevat. Hiervoor krijgt u dan van ons bericht. Verder zullen wij de ge-uploade afbeeldingen na het leveren van het dekbed op den duur verwijderen, houd u dus zelf ten alle tijden een kopie als u later wilt bijbestellen.