FotokussenWeergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • Persoonlijk cadeau vanaf €16,-
  • Volledig wasbare foto kussens

Klanten over Fotodekbed

Fotodekbed gaf aan dat de kwaliteit van de foto niet echt goed was. In overleg is besloten om toch met deze foto te werken. Het is fijn als een bedrijf meedenkt over de kwaliteit van de foto. Uiteindelijk zijn we heel blij met ons foto kussen
- Suzanne & Sjoerd
1 jaar verkering en hij was heel erg blij met het hartkussen. Bedankt voor de snelle levering en het meedenken qua ontwerp
- Saskia

Personaliseer een kussensloop of sierkussen met een eigen foto, design en tekst. Een kussen met foto is een leuk en origineel cadeau met een persoonlijke touch. Het foto kussen is eenvoudig zelf samen te stellen via onze online tool. Na bestelling is uw foto kussen binnen vijf werkdagen in huis. 

Hulp bij uw kussen met foto

De klantenservice van Fotodekbed helpt graag bij het samenstellen van uw foto kussen. Wij kunnen u adviseren over de kwaliteit van de foto en over het ontwerp. Bij Fotodekbed vinden wij persoonlijke service belangrijk. U geniet van het gemak van onze online tool, maar u kunt tegelijkertijd rekenen op onze expertise en ervaring.

Foto op kussen laten bedrukken

Het laten bedrukken van een foto kussen is met een aantal klikken geregeld. In onze online tool is het mogelijk om een eigen kussen samenstellen. Kies eerst de gewenste foto (of foto’s) en voeg dan eventueel extra vormen of tekst toe. Tijdens het samenstellen is direct een voorproefje van het eindresultaat te zien.

Wanneer u tevreden bent met de bedrukking van het kussen kan deze toegevoegd worden aan de winkelwagen. U vult hier uw gegevens in en rekent af via iDEAL, Visa, MasterCard, Mistercash of een bankoverschrijving. Na betaling gaan wij aan de slag. Wij kijken altijd eerst naar het ontwerp om de haalbaarheid te beoordelen. Mocht uw foto bijvoorbeeld van (te) lage kwaliteit zijn, dan nemen wij contact met u op. In overleg worden dan nog enkele aanpassingen doorgevoerd. Hierbij starten wij pas met bedrukking als u tevreden bent met het ‘nieuwe’ ontwerp.

Wij werken voor de foto kussens alleen met kwaliteitsstof. Voor een fotokussensloop heeft u de keuze tussen polyester of katoen. Bij het ontwerpen van een sierkussen kunt u kiezen uit polyester, katoen, furniture (velours) of een speciale stof voor buitenkussens.

Wij zorgen ervoor dat het foto kussen binnen vijf werkdagen bezorgd wordt. Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@fotodekbed.nl of via 033 - 4 55 04 93.

Uw foto kussen wassen

De kussens van Fotodekbed zijn wasbaar in de wasmachine zonder dat dit ten koste gaat van de bedrukking. Op welke temperatuur de kussens gewassen moeten worden hangt af van het gebruikte materiaal. Lees voor het wassen dus wel goed de bijgeleverde wasinstructie. Wij geven 100% garantie dat de kussens mooi blijven na het wassen.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Fotodekbed via het telefoonnummer 033 - 4 55 04 93 of per mail via info@fotodekbed.nl.