Over Foto Dekbed

Foto Dekbed is onderdeel van FOX Sportswear. Via de website bestelt u eenvoudig verschillende producten die volledig te personaliseren zijn met een eigen foto. Foto Dekbed levert onder andere de volgende producten:

Foto Dekbed denkt graag met u mee bij het samenstellen van dekbed, kussen of ander fotocadeau. Wanneer u twijfelt over het design of over de kwaliteit van de foto kunt u contact opnemen met de klantenservice via info@fotodekbed.nl of via 033 455 0493. Bij Foto Dekbed geniet u van het gemak van de online besteltool, maar kunt u tegelijkertijd rekenen op onze persoonlijke service.

De producten van Foto Dekbed worden volledig in onze eigen drukkerij gemaakt. Wij staan dus persoonlijk garant voor de kwaliteit. Door deze eigen productie kunnen wij garanderen dat u een kwaliteitsproduct koopt waar u een herinnering voor altijd op vast kunt leggen. We garanderen u dat de producten van Foto Dekbed mooi blijven bij het wassen. Het is hierbij wel belangrijk dat u de bijgeleverde wasinstructies opvolgt.

Foto Dekbed

Spacelab 7
3824 MR Amersfoort
T: 033 455 0493
E: info@fotodekbed.nl