Bridget Maasland

Een tijdje geleden hebben wij het idee gehad iemand te vragen om onze Pet Collection te promoten. Al vrij snel kwam Bridget Maasland naar boven. Omdat zij een goed doel heeft, Dutch Puppy, is zij perfect om de Pet Collection te promoten.

In de Pet Collection zijn verschillende producten te vinden waarop je een foto van je huisdier kan laten drukken. Dit wordt gedaan aan de hand van een eigen foto die je ons aanlevert. De producten die wij op dit moment hebben zijn: De Pet Towel, Pet Fleecedeken, Pet sporttas, Pet Sjaal, Pet Dekbed en de Pet Pillow.

Na veel mailcontact te hebben gehad, is er uiteindelijk een afspraak gemaakt en zij gaat de Pet Collection gaat promoten. Een gedeelte van de omzet gaat naar Dutch Puppy.

Op woensdag 23 januari zijn wij bij Bridget Maasland op bezoek gegaan en is het pakket aangeboden wat zij gaat promoten. We werden met open armen ontvangen en kregen hele leuke reacties van Bridget en haar zoon Mees.
In het pakket dat wij aangeboden hebben zit een dekbed, een sporttas, een kussen en een sjaal met de opdruk van het hoofdje van hun hondje Zack. 

We hebben een aantal zaken besproken en nog wat foto’s gemaakt. Bridget Maasland zou de sjaal die in het pakket zat gaan dragen bij een item van RTL Boulevard.
Op dezelfde avond heeft Bridget nog een filmpje gemaakt van de producten die wij aangeboden hebben. En de volgende dag was de sjaal te zien bij het item van Bridget Maasland in RTL Boulevard.

Wij zijn erg blij dat Bridget Maasland onze Pet collection wil promoten en hopen op een mooie samenwerking!

Ga voor meer informatie over Dutch Puppy naar: https://dutchypuppy.nl/