Blog Vaderdag 2020

Vaderdag staat weer voor de deur. Tijd om je vader te laten zien hoe fantastisch hij is, met een van onze personaliseerbare producten. Lees snel verder voor de beste cadeautips!
Schort

Is jouw vader een bbq-koning? Dan is er geen leuker cadeau dan een gepersonaliseerd schort.
Kies een van onze speciale Vaderdag templates of ontwerp hem helemaal zelf!
Kies de leukste foto’s van jou en je vader en verras hem met een persoonlijk cadeau.
Mok

Maak het eerste kopje koffie of thee in de ochtend van je vader extra lekker met een mooie zelf ontworpen mok! Zijn nieuwe favoriete mok voor thuis of voor op zijn werk, volledig te personaliseren met foto’s en teksten. Of kies uit een van onze speciale Vaderdag templates.Onderzetter

Is jouw vader ook zo klaar met die koffiekringen op de mooie eikenhouten tafel? Probleem opgelost met onze handige onderzetters. Een leuk cadeau waar je vader ook nog wat aan heeft!
Ook leuk in combinatie met een mok, ontwerp hem helemaal zelf!Kussen

Voor de echte bankhanger of slaapkop is er niks leuker dan een eigen ontworpen kussen, gepersonaliseerd met foto’s van jou en je vader.
Een perfect cadeau voor de vaders die even bij moeten komen van een zware werkdag.Muismat

Voor de echte computerpapa hebben wij de leukste templates voor muismatten, maar je kunt hem ook zelf ontwerpen! Versier de muismat voor je vader met inspirerende teksten en stoere foto’s. Zo kan hij er met veel plezier gebruik van maken.Maak zelf een ontwerp of kies uit stoere templates, vanaf nu te bestellen via onze speciale Vaderdag pagina. 
Klik hier.

Al onze producten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en worden haarscherp op het product gedrukt.