Fotozitzak

  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • € 145,00

Lekker liggen of zitten op je eigen stoere zitzak met je foto, logo of eigen ontwerp. het is echt een blikvanger in de woon-, zit- of slaapkamer. ook is de fotozitzak met logo geschikt voor bij evenementen, restaurants en of wachtruimtes.


Beschikbare opties:Lekker liggen of zitten op je eigen stoere zitzak met je foto, logo of eigen ontwerp. het is echt een blikvanger in de woon-, zit- of slaapkamer. ook is de fotozitzak met logo geschikt voor bij evenementen, restaurants en of wachtruimtes.

De fotozitzak is aan beide kanten full color bedrukt eventueel aan beide zijden met verschillende ontwerpen. De fotozitzakken zijn slijtvast en is zowel voor binnen als voor buiten te gebruiken.

Extra informatie: Fotozitzak wordt geleverd met binnenhoes met EPS korrels. De buitenzak is gemaakt van 100% polyester Heavy Tent 245 FR( Waterafstotend). Heft u nog een goede binnenhoes met vulling, is het ook mogelijk om een buitenhoes te bestellen zonder vulling.Voor verdere info zien wij uw mailtje graag verschijnen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Ontwerp jouw eigen fotozitzakLukt het ontwerpen niet? Bel 033 - 4550493
Kies een foto en klik op Upload


Tekst

Kleur tekst of icoonIconenOntwerp leegmakenTransparantie

Lettertype
Arial Algerian Hobo Kunstler Lucida Princetown Ravie Rosewood Stencil Verdana


Filter


Kleur rand foto of tekst


Dikte rand