Valentijn

Nog even wachten en dan is het Valentijnsdag. Nog een maand de tijd om HET perfecte cadeau voor jouw geliefde te kopen. Maar wat moet je hem/haar geven? Daar helpen we je met alle liefde een handje bij!


Hartkussen

Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag is natuurlijk een hartkussen. Verras jouw geliefde met een zelf ontworpen kussen met bijvoorbeeld een foto van jullie samen. Maar je kunt er ook een leuke tekst aan toevoegen.
In een paar simpele stappen maak je een ontwerp dat haarscherp en volledig op het kussen wordt gedrukt. Het hartkussen wordt gevuld met een super zachte vulling. 


Dekbed

Kun je niet in slaap vallen zonder jouw geliefde in de buurt? Dan is het gepersonaliseerde dekbed een perfect geschenk voor jouw Valentijn. Het ontwerp stel je helemaal zelf samen. 
Zet er een leuke foto van jullie samen op of voeg er een leuke tekst aan toe.
De onderkant van het dekbed wordt standaard gemaakt van 100% wit katoen. Andere kleuren zijn mogelijk. Het dekbed is leverbaar in verschillende maten en stoffen.


Tafellaken

Wil je jouw geliefde verrassen met een romantisch diner op Valentijnsdag? Met het zelf ontworpen tafellaken wordt het diner perfect!
Het ontwerp bepaal je helemaal zelf. Maak het tafellaken uniek door er foto’s en/of teksten op te zetten. Zit er een vlek in het tafellaken? Geen probleem, want het tafellaken kan in de wasmachine en de droger op een lage temperatuur. Schort

Maak het Valentijns diner nog completer door zelf aan de slag te gaan in de keuken met een gepersonaliseerd schort. Het schort past perfect bij het tafellaken en maakt jouw Valentijns diner perfect!
Je stelt zelf het ontwerp samen door de leukste foto’s te combineren met de beste teksten. Alleen bij Fotodekbed kun je zo’n volledig bedrukt schort bestellen, want in Nederland zijn wij hierin uniek!


Fleecedeken

Wil je tijdens Valentijnsdag een rustige avond op de bank hebben met jouw geliefde? Geef dan een fleecedeken als cadeau en kruip er samen lekker onder. De fleecedekens worden gemaakt van zachte, warme fleecestof, waardoor jullie niet meer onder de deken vandaan willen.
Het ontwerp stel je helemaal zelf samen door gebruik te maken van leuke foto’s en/of teksten.
De fleecedekens zijn leverbaar in verschillende maten.

Spandoek 

Heb je een Valentijn maar weet hij/zij dat nog niet? Vraag het met een zelf ontworpen spandoek! 
Het spandoek ontwerp je helemaal zelf en de mogelijkheden zijn eindeloos.
Door de ringen die erin zitten kan je hem overal gemakkelijk ophangen.
Ze zijn leverbaar in verschillende maten.Al onze producten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en worden haarscherp op de stof gedrukt.
Wil je meer informatie over onze producten? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op!