Fototafellaken

  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • € 59,95

Aan tafel met uw eigen ontworpen tafelkleed, verras uw vrienden op hun 25 jarig huwelijksfeest met foto’s uit de oude doos! Oma en opa met een tafelkleed waarop verschillende foto’s van hun kleinkinderen of gewoon met een hele mooie vakantiefoto met leuke herinneringen, ook een leuk idee het hele kerstmenu met tafelschikking op het tafelkleed. Laat uw eigen fantasie gaan, niets is te gek.
Ook voor bedrijven is het leuk om een extra uiting te geven met hun logo op een fototafelkleed. 


Beschikbare opties:Aan tafel met uw eigen ontworpen tafelkleed, verras uw vrienden op hun 25 jarig huwelijksfeest met foto’s uit de oude doos! Oma en opa met een tafelkleed waarop verschillende foto’s van hun kleinkinderen of gewoon met een hele mooie vakantiefoto met leuke herinneringen, ook een leuk idee het hele kerstmenu met tafelschikking op het tafelkleed. Laat uw eigen fantasie gaan, niets is te gek.
Ook voor bedrijven is het leuk om een extra uiting te geven met hun logo op een fototafelkleed. 

De fototafelkleden kunnen worden geleverd in twee kwaliteiten; 100% katoen of 100% polyester.

Extra informatie: De fototafelkleden van 100% katoen zijn zwaarder van kwaliteit dan polyester fototafelkleden. De polyester kwaliteit kan wat makkelijker verschuiven van de tafel. Beide kwaliteiten kunnen worden gewassen op 60 gr.
 
De fototafelkleden zijn in verschillende maten leverbaar, heeft u een maat die er niet bij staat, laat het ons weten via de mail, of bel ons; Wij maken iedere gewenste maat!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Ontwerp jouw eigen fototafellakenLukt het ontwerpen niet? Bel 033 - 4550493
Kies een foto en klik op Upload


Tekst

Kleur tekst of icoonIconen

Patroon ondergrondOntwerp leegmakenTransparantie

Lettertype
Arial Algerian Hobo Kunstler Lucida Princetown Ravie Rosewood Stencil Verdana


Filter


Kleur rand foto of tekst


Dikte rand