Sierkussen

  • Binnen 5 werkdagen in huis
  • € 0,00

Door een leuke foto af te drukken op een kussen kun je steeds genieten van je lievelingsfoto of foto's. Een fotokussen in je slaapkamer, bv met je geliefde of op de bank in de huiskamer als leuke decoratie.


Beschikbare opties:Door een leuke foto af te drukken op een kussen kun je steeds genieten van je lievelingsfoto of foto's. Een fotokussen in je slaapkamer, bv met je geliefde of op de bank in de huiskamer als leuke decoratie.

De fotokussens zijn aan beide kanten volledig bedrukt met dezelfde foto, of andere foto's. Ook collage's zijn mogelijk. U maakt het allemaal op onze site. Wat ook leuk is om er een tekst bij te zetten, dat maakt het nog persoonlijker.

Wij leveren de fotokussens in meerdere soorten stof en in diverse formaten. Alle fotokussens worden geleverd inclusief  de vulling. De buitenkussens zijn voorzien van een rits.

Extra informatie: De polyester en katoenen kussens kunnen met vulling gewassen worden op 60 gr. De fotobuitenkussens kunnen worden afgenomen met een vochtige doek.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Ontwerp jouw eigen sierkussenLukt het ontwerpen niet? Bel 033 - 4550493
Kies een foto en klik op Upload


Tekst

Kleur tekst of icoonIconenOntwerp leegmakenTransparantie

Lettertype
Arial Algerian Hobo Kunstler Lucida Princetown Ravie Rosewood Stencil Verdana


Filter


Kleur rand foto of tekst


Dikte rand